Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale confectionate din material textil pot fi intotdeauna o solutie perfecta pentru protejarea camerei de soarele puternic sau pentru evitarea privirilor indiscrete, inlocuind clasicile perdele si draperii.
Pentru aceasta am ales cu griija materialele si culorile colectiei noastre incercand sa acoperim nevoile atat pentru casa cat si pentru birou.
Jaluzelele sunt compuse din 2 componente, garnisa si benzile textile . Garnisa jaluzelelor este din aluminiu, avand in interiorul sau carucioarele de care se agata benzile textile.

Benzile jaluzelelor sunt confectionate din material textil, avand in partea superioara un umeras pentru agatare de caruciorul garnisei; in partea inferioara un buzunar in care se introduce greutatea de lamela care o tine intinsa perfect vertical si lantul de conectare intre benzi.
Fixarea jaluzelelor se poate face: de tavan, de perete, in interiorul glafului.

Jaluzele verticale

Jaluzele verticale

Rulouri textile (rolete)

Ruloul textil este un produs de protectie solara care da un aspect elegant locuintei sau biroului

Pot fi folosite in combinatie cu perdelele clasice, in cazul in care sunt montate ca si cele orizontale direct pe tamplarie, sau fara nimic altceva cand sunt de dimensiuni mai generoase, lasand privirii diversitatea de culori si modele din care pot fi confectionate.
Materialele din care pot fi confectionate cuprind diverse nuante cu texturi opace sau mai putin dense, cu model sau fara model.